Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dr Milisavljević iz Niša ponovo u poslaničkoj klupi

rssBookmark and Share

Niš 10.04.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Nakon što je Bojan Pajtić podneo ostavku na mesto poslanika, mandat će biti dodeljen sledećem na izbornoj listi Demokratske stranke, odnosno Dušanu Milisavljeviću.

Foto: YouTube
Foto: YouTube

Pajtić, inače profesor Pravnog fakulteta, je na društvenoj mreži, odnosno na svom Tviter nalogu, napisao da daje "neopozivu ostavku na mandat narodnog poslanika u znak podrške našim studentima".

Sada ostaje da se ispoštuje procedura i da Bojan Pajtić to učini zvaničnim putem i podnese ostavku Skupštini Srbije, a na njegovo mesto, kao prvi sledeći, dođe dr Dušan Milisavljević iz Niša.

Nakon parlamentarnih izbora proške godine u javnosti se spekulisalo da će najstariji poslanik DS-a u parlamentu Dragoljub Mićunović podneti ostavku na mesto poslanika, ali do toga nije došlo, a na društvenim mrežama tada se odvijla svojevrsna akcija podrške Milisavljeviću zbog njegove aktivnosti i zalaganja u zdravstu za jednka prava i lečenje u inostranstvu, posebno dece obolele od retkih bolesti o tršoku države.

Milisavljević je profesor na Medicinskom fakultetu Niš i ORL specijalista u KC Niš. 

Od 1997. godine član je Američke akademije ORL lekara. Od 2001. član Nemačkog udruženja ORL lekara. Od 2007. član Evropskog udruženja laringologa. 

Od 2006. predsednik Opštinskog odbora DS Medijana. Od 2009. potpredsednik Gradskog odbora DS Niš. Od 2008. do 2011. član Izvršnog odbora Demokratske stranke. 

Poslanik Demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije 2008−2012, 2012−2014. i 2014−2016. godine. 


#   Niš   DS   Dušan Milisavljević   Bojan Pajtić   Skupština Srbije   Dragoljub Mićunović
@demokrate @dusanorldusan @PajticBojan @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima