Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dušan Vujović, v.d. ministra odbrane: Gašić smenjen? (VIDEO)

Bookmark and Share

30.01.2016. Tanjug, Južna Srbija Info

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potpisao je predlog za razreššenje ministra odbrane Bratislava Gaššića i uputio ga Narodnoj skupšštini. Vučić ovlastio Dušana Vujovića da vrši ovlašćenja ministra odbrane do izbora novog ministra, piše Tanjug.

Foto: Screenshot, YouTube ritamgrada.rs
Foto: Screenshot, YouTube ritamgrada.rs

Premijer Srbije je ovlastio ministra finansija Dušana Vujovića da vrši ovlašćenja ministra odbrane do izbora novog ministra, navodi se u saopštenju kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.Očekuje se da to bude jedna od tema na vanrednom zasedanju parlamenta, koje je zakazano za ponedeljak.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je zahtev za održanje vanrednog zasedanja parlamenta 5. februara, na kojem će biti razmatrano razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića, koje je danas potpisao.

Premijer Vučić rekao je juče da će ministar odbrane Bratislav Gaššić biti razreššen do kraja januara kako je ranije obećao, a da će potom, posle 15 dana, predstaviti novog ministra.

Premijer je ranije izjavio da Gaššić neće podneti ostavku, već da će tražiti njegovo razrešenje u Skupšštini Srbije, jer se, kako je rekao, ne plaši javne rasprave, pred poslanicima.

Izvor: Tanjug

Da podsetimo zbog čega je došlo do smene Bratislava Gašića (VIDEO)

 


#   Bratislav Gašić   Aleksandar Vučić   Ministarstvo finansija   smena   Ministarstvo odbrane   Dušan Vujović   Skupština Srbije   Bratislava
@avucic @mo_i_vs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima