Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dveri Niš kritikuju "last minute" zakazivanje javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada

rssBookmark and Share

Niš 07.12.2022. Južna Srbija Info

Srpski pokret Dveri najoštrije protestuje zbog načina zakazivanja javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada Niša za 2023. godinu. Način zakazivanja za sutradan od objave Nacrta tipičan je primer diletantizma, arogancije i suštinske nebrige o mišljenju građana Niša o najkrupnijim temama koje se direktno tiču naših života, a budžet je jedna od najznačajnijih, navode u saopštenju.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Saopštenje prenosimo u celosti..

Jasno je da ovakvim pristupom vlast u Nišu pokušava da sakrije neznanje, lopovluk i nepravednu raspodelu sredstava Nišlija.

Ovakvom antidemokratskom i bahatom metodom sprečava se kompetentno informisanje građana i sprečava stvarna participacija, savetovanje i donošenje odluka u korist građana.

Nelegitimna skupština i rukovodstvo Grada nastavlja svojom nekompetencijom da ugrožava same osnove života Nišlija. Posle katarske razonode, sada bi da i dalje koriste sredstva Nišlija bez demokratske legitimacije, dok se vrši napad na kancelariju Dveri Niš i narodnog poslanika prof. dr Tamare Milenković Kerković u opasnom, aki infantilnom pokušaju da se Dveri zastraše i spreče istinu o katastrofalnoj politici Sotirovski u Nišu.

 


#   Niš   Gradsko veće   budžet   Dveri   javna rasprava
@SPDveri @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima