Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Glavni odbor SNS: Oštra rasprava između Radomira Nikolića i Darka Bulatovića

Bookmark and Share

27.04.2015. Kurir, Južna Srbija Info

Direktor „Jugoistoka“ iz Niša, Darko Bulatović kritikovao predsednika Izvršnog odbora SNS, posle čega je dobio aplauz cele sale, piše Kurir.

Darko Bulatović, Foto: Beta-Saša Đorđević
Darko Bulatović, Foto: Beta-Saša Đorđević

Sednicu Glavnog odbora SNS, koja je juče održana u Sremskoj Mitrovici, obeležili su izostanak lidera stranke Aleksandra Vučića, ali i sukob direktora „Jugoistoka“ i niškog naprednjaka Darka Bulatovića s predsednikom Izvršnog odbora SNS Radomirom Nikolićem.

Naime, nakon što je potpredsednik stranke Igor Mirović članove GO u uvodnom govoru obavestio da Vučić neće prisustvovati sednici uz objašnjenje da se ne oseća najbolje, usledio je mnogo burniji deo iza zatvorenih vrata.

Kako saznajemo, tokom rasprave Bulatović je direktno prozvao Nikolića, koga je kritikovao zato što su u Nišu smenjeni predsednici gradskog odbora i svih opštinskih odbora, uprkos dobrim rezultatima.

- Trebalo bi da se baviš Kragujevcem, a ne time šta se radi u Nišu. Zoran Perišić je smenjen s čela niškog odbora SNS iako je na funkciji gradonačelnika. U Nišu su kačene moje slike, kao da su umrlice, na kojima je pisalo da sam lopov, iako imam samo jedan stan. Na sve to ti si mi samo rekao da si veoma ganut zbog toga - poručio je Bulatović Nikoliću, što je izazvalo aplauz u sali.

Nikolić, koji je i gradonačelnik Kragujevca, nije ostao dužan na prozivku.

Radomir Nikolić, Foto: Dragan Kadić
- Ja sam glavni policajac u stranci i svi treba da me se plaše - rekao je Nikolić, na šta su svu počeli da se smeju.

Igor Mirović, međutim, posle sednice nije pominjao da je bilo sukoba, tvrdeći da se čak nije raspravljalo ni o nedavnim nesuglasicama između savetnice predsednika Srbije Tomislava Nikolića Stanislave Pak Stanković i potpredsednice Vlade i stranke Zorane Mihajlović.

- Verujem da je to bio samo loš dan u kojem je koleginica Pak iznela nekoliko oštrih kritika na račun koleginice Mihajlović. Toga više neće biti - rekao je on i dodao da SNS mora veoma dobro da se spremi za izbore u Vojvodini bez obzira na to da li će konkurencija prihvatiti dijalog da se izbori održe u decembru.


#   SNS   Zoran Perišić   Darko Bulatović   Igor Mirović   rasprava   Radomir Nikolić   glavni odbor
@sns_srbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima