Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

LDP sutra organizuje "Šetnju za Zorana" (VIDEO)

rssBookmark and Share

09.03.2012. Autor : S.R. |

Liberalno demokratska partija će ove godine „Šetnju za Zorana“ organizovati u sutra 10. marta. Okupljanje je zakazano u 11 časova ispred prostorija Liberalno demokratske partije u Siminoj 41, u Beogradu a besplatan prevoz za sve koji žele da dođu je organizovan gotovo u svim gradovima u Srbiji.

LDP sutra organizuje

Autobusi iz Kuršumlije sa simpatizerima Liberalno demokratske partije polaze u 05:30 iz centra grada , dok će prevoz iz Niša kako je za ''Južnu Srbiju'' izjavila Sanja Jeftić Piar LDP-a krenuti u 06:30 od tehničkog fakulteta u ovom gradu.

Istina o Zoranu, njegovom značaju za ideju i energiju moderne Srbije bila je ključni motiv zbog koje svake godine Beogradom nosimo sećanje na gubitak koji je Srbija doživela u martu 2003. godine. I ove godine pozivamo građane Beograda i Srbije da u subotu budu na ulicama Beograda, pokažu svoju emociju prema politici Zorana Đinđića i Vlade koju je vodio i pridruže se našoj zajedničkoj šetnji , navodi se u saopštenju Liberalno demokratske partije.

Iz LDP-a su pozvali građane Srbije da u subotu budu na ulicama, priključe se šetnji i pokažu emocije prema Đinđićevoj politici i politici vlade koju je vodio.

Povodom godišnjice ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković i članovi Vlade položiće venac na spomen-ploču u dvorištu Vlade Srbije u ponedeljak, 12. marta 2012. godine u 12:00 sati , saopšteno je danas iz Vlade.

 


#   LDP   Mirko Cvetković
@ldp @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima