Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lista "Niš moj grad" predala potpise u Gradskoj opštini Crveni Krst

rssBookmark and Share

Crveni Krst gradska opština 17.03.2016. Z.S. E.M. Južna Srbija Info

Udružena opozicija "Niš moj grad", Demokratska stranka, SDS, NPS i LDP, predala je danas svoju listu za lokalne izbore u Gradskoj opštini Crveni krst u Nišu.

Miodrag Stanković i Branislav Jovanović u Gradskoj opštini Crveni Krst, Foto: E.M.
Miodrag Stanković i Branislav Jovanović u Gradskoj opštini Crveni Krst, Foto: E.M.

Tom prilikom, Branislav Jovanović (NPS) i Miodrag Stanković (DS), dali su izjave za Južnu Srbiju.

  "Mi smo uvek u prethodnom periodu imali dobre rezultate na Crvenom Krstu, bili smo na drugom mestu na prethodnim lokalnim izborima. Ne samo da smo radili na gradskom području nego i na seoskom području, ja sam siguran da je to naše biračko telo zapamtilo i da će nagraditi kao i na prošlim izborima. Prvi na našoj listi je Bojan Živković, a kandidat za predsednika opštine Vladan Vučić, doktor ekonomskih nauka koga mi kandidujemo kao vanstranačku ličnost koji je radio u JKP "Tržnica", ima odlične rezultate. Mi planiramo da gradimo i veliku kvantašku pijacu na teritoriji ove opštine i njegovo iskustvo i projekti buće od dragocenog značaja za realizaciju tog velikig projekta. Izgradnja kvantaške pijace je nešto što nije rađeno u prethodnom periodu,  uz izgradnju saobraćajnog prstena oko Niša koji se baš dešava na ovoj teritoriji, dva nova obdaništa, izgradnja novih ulica pre svega u naselju Branko Bjegović i naselju Šljaka. Imamo konkretne planove kad je ova opština u pitanju razrađene do tančina. Kada je Ivana Milutinovića u pitanju planiramo industrijsku zonu, to je jedna od dve industrijske zone, druga je u Niškoj Banji. Planiramo 10 000 novih radnih mesta kad su ove industrijske zone u pitanju. Put smo uradili, bulevar smo uradili, planiramo da ih infrastrukturno opremimo, to znamo da radimo", rekao je Branislav Jovanović lider niškog NPS, za portal Južna Srbija.

Miodrag Stanković, predesdnik Gradskog odbora DS u Nišu takođe kaže, "Imamo jednog čoveka kao što je Branislav Jovanović koji je od 2008. do 2012. godine  pokazao kako treba da se vodi Direkcija za izgradnju grada i na koji način treba da se gradi i razvija opština Crveni Krst.  To definitivno u prethodne četiri godine nije bilo, Vladan Vučić je neko ko će naslediti mesto predsednika opštine odmah,  Bože zdravlje, nakon ovih izbora. Tako da očekujemo ozbiljnu podršku ljudi iz opštine mislimo da ono što smo pokazali da znamo da radimo,  a to je otvaranje novih radnih mesta, rešavanje svih infrastrukturnih problema, komunalnih problema, to je neki naš plan gde ćemo uspeti svi zajedno to da rešimo".

 


#   DS   Južna Srbija region   Branislav Jovanović   Crveni Krst gradska opština   Miodrag Stanković   Direkcija za izgradnju   SDS   NPS Narodni pokret Srbije   Ana Milutinović   izbori 2016   Niš moj grad   Ivana Milutinović
@demokrate @Mikica_S @socdemstranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima