Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Marinika Tepić i Đilas u Nišu: Politički bled i već viđen nastup pred građanima i novinarima

rssBookmark and Share

Niš 28.07.2021. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Marinika Tepić funkcioner Stranke Slobode i pravde, lider Dragan Đilas, i vidljivo mali broj članova, održali su danas konferenciju za novinare u centru Niša, ispred TC "Kalča". Veliki broj okupljenih novinara, nije dobio odgovor, na pitanje "šta će biti dan posle", dan nakon pobede na izborima, kako to kažu današnji politički gosti u najvećem gradu na Nišavi.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Osim klasične retorike, već viđene toliko puta na srpskoj političkoj sceni "kad mi dođemo na vlast biće sve bolje", veliki broj okupljenih medijskih ekipa, ništa drugo nije mogao ni da čuje, od lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i funkcionerke Marinike Tepić.

Skup ispred TC "Kalča", započeo je "dobacivanjem" nezadovoljnih građana koji su prošle decenije izgubili posao gašenjem i prodajom velikih firmi u Nišu.

Nekako je dečje, potpuno neuverljivo zvučao odgovor Dragana Đilasa, na pitanje lokalnog novinara "šta nudite", da će sve "biti bolje za šest meseci", kada ta stranka dođe na vlast..

Neočekivano i politički bledo, od jednog iskusnog političara, koji je danas u Nišu zadobio veliku pažnju svih medija. Novinari praktično nisu mogli da dobiju niti jedan konkretan odgovor, program stranke, osim kritike aktuelne vlasti, na centralnom i lokalnom nivou.

Marinika Tepić, negirala je navode, da je svojim potpisom još 2016. godine, kao poslanik u Skupštini Srbije pored ostalih, tražila hitno donošenje Predloga rezolucije o genocidu u Srebrenici. Tepić pojašnjava, da novinari imaju nepotpun tekst i da se njen potis i pomenut Predlog ne odnosi na kolektivnu odgovornost.

 

VIDEO


#   Niš   Dragan Đilas   TC Kalča   Stranka slobode i pravde   Marinika Tepić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima