Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niške demokrate obeležile Đurđevdan

rssBookmark and Share

Niš 06.05.2018. Južna Srbija Info

Demokratska stranka u Nišu obeležila je stranačku slavu Đurdjevdan, a predsednik Gradskog odbora DS, Miodrag Stanković ocenio je na proslavi, da od 1990 godine i obnavljanja rada DS-a ne postoji ništa dobro što je učinjeno u Srbiji, a da to nisu vodile demokrate.

Niške demokrate obeležile Đurđevdan

Kada su osnivači DS odlučivali o krsnoj slavi, birali su sveca koji je oličenje upornosti, hrabrosti, vere i izdržljivosti i upravo je to ono što odlikuje demokrate sve ovo vreme i ono što je potrebno danas u Srbiji i našem gradu, kako bi smo uspeli da se izborimo sa svim problemima građana.

Prisutnima se obratio i domaćin slave, Radovan Živković i čestitao slavu svim demokratama, građanima  koji slave Đurđevdan i republici Srbiji čiji je zaštitnik upravo Sveti Đorđe, koji je i zaštitnik Demokratske stranke.

Rekao je da je za stanje u društvu u prethodnom periodu, najveću odgovornost  nosi vlast, a ne građani. Građani su i ovog puta pokazali da su spremni da učestvuju u svemu onome što kreira njihov život i što je u korist grada i države. Na žalost u ovom trenutku pojam političar je zahvaljujući aktuelnoj vlasti postao neomiljen i na nama je, da svima povratimo  poverenje u funkcije sistema kako bi mogli da ostvaruju prava na način na koji je definisan zakonom.Naravno da je to bitno i za investitore koji žele da njihove investicije budu bezbedne u državi, odnosno gradu u kome ulažu. 

 

Komentara: 0


#   Niš   DS   investicije   Đurđevdan   Miodrag Stanković   Sveti Đorđe
@demokrate @Mikica_S @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima