Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški naprednjaci obeležili Svetu Petku

rssBookmark and Share

Niš 27.10.2019. Južna Srbija Info

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu obeležio je Svetu Petku, ali i 11 godina svog postojanja. Domaćin slave bio je poverenik gradskog odbora SNS-a u Nišu Zvezdan Milovanović.

Niški naprednjaci obeležili Svetu Petku

Proslavi u novim prostorijama SNS-a je prisustvovala načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski, predsednik GO Medijana, Nebojša Kocić i drugi gradski i stranački funkcioneri.

Milovanović se zahvalio se gostima i čestitao slavu svim Nišlijama koji slave, kao i svim članovima SNS-a.

On je istako da je 11 godina bilo dovoljno da Srpska napredna stranka zauzme poziciju najveća politička organizacija na Balkanu.

“Pokazali smo da je Srpska napredna stranka spremna da vodi državu za šta je dobila poverenje naroda, a ja sam siguran da će nam narod ukazati to isto poverenje i u narednom periodu”, istakao je Milovanović.

Milovanović je kazao da Grad Niš zaslužuje vlast koju sada ima, čiji je nosilac Srpska napredna stranka, i najavio još bolje životne uslove za sugrađane.

“U gradu je puno toga urađeno, grad je krenuo napred krupnim koracima i siguran sam da će tako biti i u budućnosti. Za dva mandata, koliko je Srpska napredna stranka na vlasti u Nišu, najpre smo sanirali sve što smo zatekli, a bilo je dosta toga loše, a potom smo uz jaku strategiju pokrenuli grad i uveren sam da nas čekaju još bolja vremena i još veći napredak našeg Niša”, zaključio je Milovanović.


#   Niš   SNS   Dragana Sotirovski   Sveta Petka   Srpska slava   Zvezdan Milovanović   Nebojša Kocić
@sns_srbija #GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima