Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški naprednjaci protiv laži i medijskog pritiska na "Simfonijski orkestar" zbog tribine "Saveza za Srbiju"

rssBookmark and Share

Niš 16.10.2018. Južna Srbija Info

GrO SNS Niš izražava gnušanje prema politici laži, vređanja i medijskog pritiska, koju predstavnici tog političkog bloka primenjuju prema jednoj gradskoj ustanovi kulture

Niški naprednjaci protiv laži i medijskog pritiska na "Simfonijski orkestar" zbog tribine "Saveza za Srbiju"

"Povodom pokušaja podmetanja neistina od strane predstavnika takozvane ujedinjene opozicije, a u vezi sa organizovanjem tribine čelnika “Saveza za Srbiju” u Nišu, navodno zakazane za petak, 19. oktobra, u 18 sati, u sali Niškog simfonijskog orkestra, GrO SNS Niš izražava gnušanje prema politici laži, vređanja i medijskog pritiska, koju predstavnici tog političkog bloka primenjuju prema jednoj gradskoj ustanovi kulture", piše u saopštenju dostavljeno medijima.

Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu, predstavljajući se kao organizator tribine te opozicione grupe koja sebe naziva alternativom aktuelnoj vlasti, dozvolio je sebi slobodu da saopšti da je usmeno zakazano korišćenje sale Niškog simfonijskog orkestra, obmanjujući javnost neistinama i uvredama na račun direktora ustanove i Srpske napredne stranke.

Takav manir predstavnika tog opozicionog bloka, iz koga su se nedavno čuli javni pozivi na silovanje, nas u Srpskoj naprednoj stranci ne čudi jer svakoga dana imamo prilike da iz usta svih predstavnika saveza za pljačku Srbije slušamo razne neistine.

"Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš poziva pristojan, moderan i građanski Niš da u ovom izmišljenom sukobu, koji je očigledno najpotrebniji nesposobnim predstavnicima opozicije, stane na stranu ustanove kulture koja je u jeku priprema za prestižni muzički festival postala predmet podmetanja i napada onih koji su sebe poodavno proglasili kulturnom elitom našeg naroda", ističu iz najveće političke organizacije u Nišu.


#   Niš   DS   SNS   Simfonijski orkestar   tribina   Miodrag Stanković   Gradski odbor   javni poziv   ustanove kulture   Savez za Srbiju
@demokrate @sns_srbija @Mikica_S @SavezZaSRB @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima