Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Palma u naredne tri godine dovodi investitore u Niš

rssBookmark and Share

30.11.2017. Južna Srbija Info

Svečanoj sednici održanoj u utorak 28. novembra, pred punom salom Oficirskog doma u Nišu, prisustvovao je predsednik i osnivač partije Dragan Marković Palma, narodni poslanici Jedinstvene Srbije, kao i simpatizeri i članovi stranke iz Nišavskog okruga, i druge javne ličnosti Niša i okoline..

Palma u naredne tri godine dovodi investitore u Niš

Novoizabrani predsednik GO JS u Nišu Vladimir Vojvodić predstavio je svoj plan i program u daljem radu stranke sa akcentom na socijalnoj pravdi-boljem položaju svih građana Niša. 

„Našim političkim i praktičnim delovanjem naš grad, nastaviće da popravlja sistem:

Još jače ćemo se boriti protiv bele kuge–novčani podsticaji porodicama sa troje dece, finansiranje vantelesne oplodnje, brinuti o mladima–nagrade za talente i stipendije za najbolje studente i učenike, popdsticati kreativnost mladih i usmeravali ih na pravi put kroz podršku profesionalnom i školskom sportu, pomagati nevladine organizacije i udruženja građana, ugrožene društvene grupe, samohrane roditelje, organizovati brojna kulturna dešavanja zarad očuvanja naše tradicije i kulture”.

Skupu se obratio i predsednik stranke Dragan Marković Palma, koji je poručio većnicima i odbornicima u gradskoj i opštinskim skupštinama da iduća godina, bude godina štednje.

“Želim da podnesete ovaj moj predlog i da se odreknete svojih političkih primanja tokom cele godine. Novac dajte siromašnima jer ih u Nišu znam da ima mnogo. Imate takođe i zadatak da restoran koji se nalazi u sklopu EI izmestite odatle, a ja ću se potruditi da tu dovedem nekog investitora.”

Marković je u Nišu najavio da će sledeći put prihvatiti neko od ministarskih mesta u budućoj Vladi Republike Srbije jer je do sada odbijao i Alekesandra Vučića i Borisa Tadića koji su mu takva mesta nudili.

“Preduzetnik sam 37 godina, a u politici poslednjih dvadesetak. Na čelu Jagodine sam od 2004. Godine i smatram da sam dovoljno uradio za moj grad jer u radnoj zoni nemam više mesta gde bih smestio strane investiture. Osim u Jagodinu, strane firme sam doveo u Trstenik i druge gradove Srbije, a to ću uraditi i u ovde u Nišu. Obećavam da ću u naredne tri godine dovesti sigurno nekoga. Dugogodišnjim radom shvatio sam da znam posao bar tri ministasrtva tako da se neću libiti da sednem u ministartsku fotelju”.

Gradskom odboru JS u Nišu slede unutar stranački izbori. Inače, ovo je je jedan od najvećih političkih događaja u Nišu ove godine, ako se izuzmu skupovi tokom izborne kampanje.

Komentara: 2


#   oficirski dom   Dragan Marković   Dragan Marković Palma   Vladimir Vojvodić   Jedinstvena Srbija
@JS_domacinski @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-)

    Trajko Zaplanjac, 03.12.2017.:
    Brini ti o svojoj Jagodini, ne sekiraj se puno za Niš. Ne trebaju nama kriminalci.

  • (+) (-)

    paja, 04.12.2017.:
    znaci,Nis je puko nacisto !!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}