Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radikalski marš ulicama Niša (VIDEO)

rssBookmark and Share

27.03.2017. M.S. Građanin portal, Južna Srbija Info

Predsednički kandidat ispred Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj rekao je danas „da će on bolje da kontroliše Vučićevu parlamentarnu vlast, nego svih ostalih 10 kandidata“, a ukoliko postane predsednik republike Srbije.

Foto: FB
Foto: FB

Posle mitinga na Trgu kralja Milana u Nišu, pristalice su krenule u marš nacionalnog ponosa i dostojanstva ulicama grada.

Ne postoji taj zakon koji bi ja odobrio, a da nije dobar i to bi obrazložio u javnosti. Nadležnosti predsednika republike nisu velike i ja ne mogu da obećavam sve i svašta kao ostali. Vuk Jermeić obećava skok plata, penzija, ali to on s te funkcije ne može. Vučić opet govori šta je uradio, pa onda ostani na tom mestu pa i dalje radi. Ja mogu da obećam, da se neću kao Toma Nikolić bezrazložno šetati po svetu sa ženom i taštom sa diplomatskim pasošem! – rekao je Šešelj danas popodne na mitingu u Nišu na trgu kralja Milana pred oko 1.500 pristalica.

Foto: M.S. Građanin portal

On je „opleo“ po ostalim predsedničkim kandidatima i svakog ponaosob „častio“ nekim pridevom koji su se mahom odnosili na ubica, ludak, ustaša, strani plaćenik i slično.

Ono što ja mogu da obećam je da ću pomilovati sirotinju koja je dopala zatvora zbog nekog čina, jer nešto nije imala da izmiri. Neću pomilovati ubice, one koji napastvuju žene, decu i koji se bave narkoticima, naveo je Šešelj.

Foto: M.S. Građanin portal

video...

Komentara: 0


#   SRS   Vojislav Šešelj   predsednički izbori 2017
@SRS_info @predsednikSRS @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima