Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šešelj u Nišu: Kori, Velja i Zorana su ko stvoreni za realiti!

rssBookmark and Share

14.10.2015. Jugmedia

"Videćemo kad će Vitko da me pozove na televizije pod njegovom kontrolom. Da li će prvo čekati da dođem na vlast, pa da me onda pozove, ili će napraviti pametan potez, pa me na vreme pozvati uoči izbore, tako da ima neke zasluge posle izbora."

Šešelj u Nišu: Kori, Velja i Zorana su ko stvoreni za realiti!

Lider Srpske napredne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je sinoć u sedištu niškog odbora da je veoma zadovoljan svojim učešćem u jednom realitiju i da nijedan ozbiljan političar ne bi propustio takvu priliku.

„Emisija je imala rekordnu gledanost, u zemlji 2,9 miliona a u okruženju oko četiri. Vladao sam situacijom i rekao sve što sam imao da kažem. Nijedan ozbiljan političar ne bi propustio takvu priliku. Što se mene tiče neke od njih treba trajno smestiti u realiti. Eto Velimir Ilić, Zorana Mihajlović i Kori Udovički su rođeni za realiti, u neki kavez da ih drže, kazao je Šešelj koji se požali i na medijsku blokadu

„Evo, tek posle 11 meseci uspeo sam da dođem i do Niša, na jednu malu televiziju, koja se samo kablovski emituje. Videćemo kad će Vitko (Radomirović) da me pozove na televizije pod njegovom kontrolom. Da li će prvo čekati da dođem na vlast pa da me onda pozove ili će napraviti pametan potez pa će me na vreme pozvati uoči izbore tako da ima neke zasluge posle izbora. Navratiću posle emisije da ga to pitam. Bez problema sam gostovao u Kruševcu, na ministarsku televiziju i sada u Nišu gostujem na TV stanicu koju drži Gašićev sin. Lakše se probijem na ministarske televizije nego kod Vitka, kazao je lider radikala koji se pohvalio da je SRS, iako je bila dovedena do ivice uništenja, uspela da preživi i da opet naglo ojača.

„Opet smo jedna od najjalih političkim stranaka u Srbiji. Po našoj proceni sigurno smo već na drugom mestu po snazi sa tendencijom da vrlo brzo postanemo najjače politička stranka“.


#   Zorana Mihajlović   SRS   Vojislav Šešelj   Velimir Ilić   poseta   Kori Udovički   Vitko Radomirović
@SRS_info @predsednikSRS @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima