Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS Niš: Stranka nije organizator performansa

rssBookmark and Share

Niš 02.05.2020. Južna Srbija Info

Niški naprednjaci oglasili su se saopštenjem za javnost u kome demantuju da su organizatori bakljade i kontraprotesta.

SNS Niš: Stranka nije organizator performansa

Saopštenje prenosimo u javnosti. . 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš najoštrije osuđuje zlonamerno pisanje pojedinih medija koji selektivnim iznošenjem činjenica, poluinformacijama i izvođenjem paušalnih zaključaka da se radi o „naprednjacima“, našu stranku deklarišu isključivo kao direktnog organizatora performansa na kojima su građani iskazali bunt protiv laži i obmana kojima se služi jedan deo opozicije na čelu sa Draganom Đilasom.
Građani Niša i Srbije svesni su da određeni mediji poluinformacije i dezinformacije iznose kao konstataciju, kako bi stvorili lažnu sliku o Srpskoj naprednoj stranci i njenim funkcionerima i članovima. Evidentno je svakom objektivnom građaninu Srbije, da ti mediji kao jedini cilj imaju skretanje pažnje javnosti sa napora koje predsednik Aleksandar Vučić ulaže u borbi za očuvanje života i zdravlja ljudi i uspeha i rezultata koje, zajedno sa Vladom Srbije, u toj borbi postiže.  

Tokom vanrednog stanja, bez ikakve političke konotacije, odbori naše stranke su kao i uvek, bili u službi svih građana. SNS će uvek biti uz svoj narod, pomagati svima kojima je pomoć neophodna i boriti se za istinu i napredak svakog dela Srbije i našeg Niša.

 


#   Niš   SNS   protest   opozicija   Koronavirus   baklje
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima