Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Udbaške metode uklanjanja političkih neprijatelja pri pokušaju puča u SPO

rssBookmark and Share

13.06.2017. Južna Srbija Info

GO SPO Niš pruža podršku svakoj legitimnoj akciji na poboljšanju funkcionisanja stranačke strukture, zasnovanoj na Statutu stranke i demokratskim principima, stoji u delu saopštenja GrO SPO Niš.

Spomenik Draži Mihajloviću ispred sedišta GrO SPO u Nišu, Foto: Južna Srbija
Spomenik Draži Mihajloviću ispred sedišta GrO SPO u Nišu, Foto: Južna Srbija

Međutim, način na koji su pojedinci pokušali da izvrše puč u stranci može se samo uporediti sa udbaškim metodama uklanjanja političkih neprijatelja, što je svakom čestitom članu SPO strano i odbojno.

S obzirom na učestale pozive pojedinih bivših pripadnika strankečlanovima SPO u Nišu da pređu u tzv POKS, apelujemo da se sa takvom praksom pod hitno prekine.Postalo je očigledno da je taj pokušaj narušavanja ugleda i jedinstva SPO doživeo potpuni fijasko i da niti jedan registrovani član stranke u Nišu nije pružio podršku raskolničkom pokretu.

POKS

U vezi sa poslednje iznetim, ovom prilikom obaveštavamo javnost da je jedini Nišlija koji je pružio podršku POKS-u poznati stranački preletač Branislav Jovanović, što nas i ne iznenađuje s obzirom na političku pozadinu pokreta i ličnu istoriju Branislava Jovanovića.

S verom u Boga, za kralja i otadžbinu.
 v.d. predsednika Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove u Nišu
Goran Milosavljević, M.Sci


#   SPO   Branislav Jovanović   Goran Milosavljević   POKS
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima