Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Perišić: Ne smeta mi bilbord "Slavimo Beograd"

rssBookmark and Share

Niš 01.07.2014. Tanjug

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je danas da mu bilbord "Slavimo Beograd" ne smeta i da "iskazivanja netrpeljivosti zbog tog bilborda nije primereno stanovnicima Niša".

Perišić: Ne smeta mi bilbord "Slavimo Beograd"

Perišić je, komentarišući nezadovoljstvo pojedinih građana tim bilbordom na društvenim mrežama, rekao da je gledao komentare i da bi Niš "mogao da uzvrati bilbordima po Srbiji kada u gradu nešto uradi".

"Ne znam ko ih je postavio", kazao je Perišić i dodao da je ideja "Beograd na vodi" dobra ideja.

"Ako će to da uposli Srbiju i donese nova radna mesta, onda je to dobro. Ako će to da podigne rejting Srbije, onda je ideja dobra", kazao je Perišić izražavajući neslaganje sa netrpeljivošću "prema svemu onome što nije iz Niša".

 

Kasni se sa obnovom oficirskog doma

Odgovarajući na pitanje da li će rekonstrukcija Oficirskog doma biti završena do 28. jula, Perišić je rekao da taj objekat do tog roka neće biti završen.

Urađeno je dosta, razgovaramo kome bi to bilo ustupljneo na upravljanje po završetku, kazao je niški gradonačelnik i dodao da će upravljanje nad tim objektom najverovatnije biti povereno Upravi za kulturu.

Oficirski dom je mesto gde je zasedala Narodna skupština Srbije u vreme Prvog svetskog rata kada je Niš bio ratna prestonica.

Predsednik srpske vlade Nikola Pašić primio je telegram o objavi rata Srbiji u Nišu, u kafani "Evropa" 28. jula 1914. godine.

 


#   Niš   Zoran Perišić   radna mesta   bilbord   Beograd na vodi   oficirski dom   Narodna skupština   Nikola Pašić
@ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima