Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tadić i Đilas podelili Pirot

rssBookmark and Share

04.10.2012. Izvor: Agencije

Demokrate u četiri opštine Pirotskog okruga podelile su se oko podrške kandidatima za predsednika Demokratske stranke pred Izbornu skupštinu 10. novembra.

Tadić i Đilas podelili Pirot

Kandidaturu predsednika stranke Borisa Tadića podržali su Opštinski odbori DS-a Dimitrovgrada i Bele Palanke, kandidaturu Dragana Đilasa podržao Opštinski DS iz Pirota, dok se demokrate iz Babušnice još nisu izjasnile.

Na sinoćnjoj sednici pirotskog Odbora DS-a u Pirotu, većinom glasova data je podrška kandidaturi Dragana Đilasa za novog predsednika
DS-a, ali danas u Opštinskom odboru niko nije hteo da komentariše ovu odluku.

Za razliku od Piroćanaca, belopalanački Odbor je doneo jednoglasnu odluku o podršci Borisu Tadiću .

"U trci za predsednika stranke sigurni smo u Tadićevu pobedu. Smatramo da je on jedini koji i dalje može da vodi stranku koja je veoma značajna na političkoj sceni Srbije i koja će i dalje biti vodeća stranka i to sa njim na čelu", rekao je agenciji Beta predsednik Opštinskog odbora DS u Beloj Palanci Goran Miljković.

Predsednik Opštinskog Odbora DS-a u Dimitrovgradu Zoran Petrov rekao je Beti da je i ovaj Opštinski odbor stanke jednoglasno podržao
kandidatu Borisa Tadića za predsednika stranke.

"Smatramo da on treba da nastavi i dalje da vodi stranku jer je DS do sada otkako je on na njenom čelu, postigla najbolje rezultate", kazao je Petrov.

U Opštinskom odboru DS-a u Babušnici za sada ne postoji odluka o podršci bilo kom od kandidata za čelno mesto u ovoj stranci.


#   Goran Miljković     Zoran Petrov   Opštinski odbor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima