Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić o predizbornoj kampanji: Završni miting SNS u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 26.02.2020. Južna Srbija Info, SNS

"Svaki rezultat za SNS koji je ispod onoga koji je ostvaren na izborima 2016. godine a to je 48,2 odsto glasova je loš, odnosno da nije dovoljan, i da će neko, ako do takvog rezultata dođe, snositi odgovornost." rekao je Aleksandar Vučić na sednici GO Srpske napredne stranke, gde se razgovaralo o predstojećim izborima.

Foto: Nj.P. Južna Srbija arhiva
Foto: Nj.P. Južna Srbija arhiva

Vučić je ponovio je da će izbori biti teški i zatražio od članova stranke da širom Srbije obiđu svaku kuću u kampanji, da se bore za svaki glas.

"Mene zanima koliko ćete glasova da donesete stranci. Ne interesuje me ta priča ''pobedili smo bojkotaše''. Pa, oni ne mogu da skupe 300-400 ljudi, a nema mesta u Srbiji gde ne mogu da skupim toliko naroda. Zato, nemojte to ni da pokušavate da mi govorite. Naš cilj mora da bude da imamo više glasova, iako ćemo imati manje mandata. Svaki rezultat ispod onog koga smo imali 2016. godine, u procentima, za nas je loš", rekao je Vučić.

Sa većinom koalicionih partnera završeni su razgovori i ostaje da se završi tehnički posao, istakao je Vučić i najavio da će završni miting kampanje biti u Nišu.

„Razgovarali smo sa većinom koalicionih partnera i dogovorili da narednih dana završimo tehnički posao sa strankom Krkobabića, Ljajića, Vulina. Još je ostalo da razgovaramo sa ostalima, pa ćemo onda upoznati javnost“, rekao je Vučić.

Pozvao je funkcionere na lokalu da rade na saradnji sa partnerima, da se ne ponašaju bahato i ne govore „ne dajemo toliko, daćemo ovoliko“ i da se zapitaju koliko bi glasova oni dobili da slučajno nema drugih u stranci.

„Potrebno je da sa ljudima sarađujemo. Ne treba nam nikakva vrsta osionosti, ne treba nam da vladamo sami, potrebni su nam i drugi ljudi u vladi“, rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da ne želi da pominje imena političkih protivnika, jer ga zanima samo rad njegove stranke, i pozvao članove da posete svaku kuću, razgovaraju sa svim domaćinima, i da ne kažu ništa loše.

„Napravite izborne štabove ne samo na mesnim i opštinskim odborima, kako bi posetili svaku kuću i zgradu. Nemojte da tražite samo da idete po nacionalnim i regionalnim televizijama“, poručio je Vučić.

Vučić je najavio da će završno gostovanje imati na Bel Amiju ili nekoj drugoj niškoj televiziji.

„Završni miting ćemo imati u Nišu. Toliko mi je stalo do Niša“, podvukao je Vučić.

 

Komentara: 0


#   Niš   SNS   Aleksandar Vučić   miting   Izbori 2020
@sns_srbija @avucic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima