Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prokuplje: Doček srpske Nove godine na Trgu topličkih junaka – koncert Alena Islamovića

rssBookmark and Share

Prokuplje 11.01.2022. Južna Srbija Info

Grad Prokuplje i ove godine tradicionalno na Trgu topličkih junaka organizuje doček pravoslavne Nove godine, 13. januara, sa početkom u 22 sata.

Prokuplje: Doček srpske Nove godine na Trgu topličkih junaka – koncert Alena Islamovića

Uz najpoznatije hitove poznatog rok pevača Alena Islamovića, Prokupčani, kao i gosti našeg grada u noći između 13. i 14. januara, imaće priliku da uživaju i zabavljaju se čekajući da tačno u ponoć, velečanstveni vatromet označi dolazak Nove godine koju po Julijanskom kalendaru slave mnogi balkanski narodi.

Slavni rok pevač Alen Islamović je našoj javnosti poznat kao nekadašnji član bendova Divlje jagode, Bijelo dugme i 4 Asa i smatra se jednim od najboljih muških vokala sa prostora bivše Jugoslavije.

Na novogodišnjem nastupu za doček Nove 2022. godine na Zlatiboru, Alen Islamović je rekao da s nestrpljenjem očekuje nastup u Prokuplju.

Dragi prijatelji, vidimo se u Prokuplju 13. jauara, da proslavimo srpsku Novu godinu na Trgu topličkih junaka. Zadovoljstvo mi je da pevam pred publikom grada Prokuplja i celog topličkog kraja. Sviraćemo sve najlepše pesme koje su obeležile moju karijeru u grupama Divlje jagode, Bijelo dugme, kao i moju solističku karijeru, rekao je Islamović i pozvao građane da dođu na Trg topličkih junaka i uživjau u pesmama koje zauvek ostaju najveći hitovi, za sve generacije.


#   Prokuplje   Srpska nova godina   Alen Islamović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima