Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Puštena u saobraćaj još jedna deonica auto-puta

rssBookmark and Share

Niš 20.09.2018.

Pušten u saobraćaj deo deonice punog profila auto-puta na Koridoru 10, kod Bujanovca

Puštena u saobraćaj još jedna deonica auto-puta

Iz JP „Putevi Srbije“ je stiglo obaveštenje da je od 19. septembra puštena u saobraćaj novoizgrađen deo deonice u punom profilu auto-puta u dužini od 6,6 km koji je sastavni deo projekta izgradnje auto-puta E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac - Srpska kuća, dužine 0,7 km i Srpska kuća – Levosoje, dužine 5,9 km.

U sastavu deonice se nalazi i Petlja Bujanovac 1 koja omogućava direktni ulaz - izlaz u Bujanovac pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji, i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski. Svakako je potrebno pratiti postavljenu trajnu signalizaciju.

Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta.

Komentara: 0


#   Niš   Beograd   Bujanovac   Putevi Srbije   saobraćaj   auto-put   manastir   Prohor Pčinjski   Donji Neradovac
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima