Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnici Jumka prekinuli blokadu puta

rssBookmark and Share

Vranje 13.02.2014. Beta

Ogorčeni radnici poslušali premijera Ivicu Dačića i veruju u njegovo obećanje da će im pomoći

Radnici Jumka prekinuli blokadu puta

Radnici vranjske tekstilne kompanije "Jumko" prekinuli su blokadu autoputa kod sela Bresnica nedaleko od Vranja, nakon što ih je vršilac funkcije ministra privrede Igor Mirović pozvao na razgovor o rešavanju njihovih problema.

Predsednik Samostalnog sindikata u "Jumku" Sladjan Mitić izjavio je da su predstavnici sindikata pozvani na razgovor sa ministrom u upravnu zgradu te kompanije u Vranju i da pretpostavlja da će razgovoru prisustvovati i menadžment firme.

"Dobili smo i zvaničan poziv na razgovor sa premijerom u ostavci Ivicom Dačićem, koji je zakazan za četvrtak u 13 sati i to je takodje razlog što smo prekinuli blokadu", kazao je Mitić.

Radnici "Jumka" blokirali su u utorak u 9 sati autoput Beograd - Skoplje kod Vranja, a blokadu Koridora 10 nisu prekidali ni u popodnevnim satima kada je počela da pada kiša.

Prema informacijama Policijske uprave Vranje, putnička vozila su sa autoputa preusmeravana da idu zaobilazno, preko Vranjske Banje, ali je od 9 časova bio potpuno obustavljen saobraćaj za kamione i autobuse koji su u oba pravca, prema Nišu i prema Skoplju, formirali kilometarske kolone.


#   Vranje   Beograd   saobraćaj   radnici   Ivica Dačić   auto-put   Jumko   blokada   Igor Mirović
@DacicIvica @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima