Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Pirotu otvoren najsavremeniji sportski objekat (bazen) u Srbiji

rssBookmark and Share

Pirot 19.11.2015. Pirotske Vesti, Južna Srbija Info

Danas su ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić i predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić svečano otvorili Zatvoreni bazen u naselju Senjak.

Foto: Pirotske Vesti
Foto: Pirotske Vesti

Ministar Udovičić tom prilikom je rekao, uz čestitke predsedniku Vasiću, da mu je ogromno zadovoljstvo i čast što prisustvuje otvaranju najsavremenijeg sportskog objekta u Srbiji. Ministar Udovičić istakao je Pirot kao primer ostalim gradovima u Srbiji jer je Pirot uspeo da najviše sredstava od svih gradova u Srbiji povuče iz fondova EU zbog čega će imati svu neophodnu podršku Vlade Srbije kako bi naš grad dobio još sportskih terena i drugih reprezentativnih objekata poput Zatvorenog bazena.

On je dodao i da je Pirot pokazao da svojim marljivim mukotrpnim radom, svojim entuzijazmom može da doprinese kvalitetnijem i boljem životu svakog građanina.

-Zbog toga vam se zahvaljujem i uvek ćete imati podršku Vlade Srbije jer ste pokazali da to zaslužujete i pokazali ste svojom inicijativom da drugi treba da krenu vašim koracima. Pirot jeste grad koji je najviše povukao sredstava iz IPA fondova EU i upravo sa ovakvim jednim objektom, sa širenjem sportske infrastrukture, postaje lider ne samo u ovom delu Srbije, već i u ovom delu Balkana i ovom delu Erope-kazao je ministar Udovičić i dodao da će se Vlada Srbije potruditi da se Pirotu podari još više sportskih terena i još više sportske infrastrukture.


#   Pirot   bazen   Vanja Udovičić   Vladan Vasić   finansiranje   IPA     sportski centar   Ministarstvo sporta i omladine
@kzpvladanvasic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima