Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Vranju otvorena 10. Međunarodna izložba pasa svih rasa

rssBookmark and Share

Vranje 01.05.2019. Južna Srbija Info

Jubilarnu, 10. Međunarodnu izložbu pasa svih rasa u gradskom parku u Vranju otvorio je predsednik Skupštine grada, dr Dejan Tričković

U Vranju otvorena 10. Međunarodna izložba pasa svih rasa

"Čast mi je i zadovoljstvo što mogu da vas pozdravim u ime rukovodstva grada i u svoje ime. Međunarodna izložba pasa jedna je od najvažnijih manifestacija koja se organizuje u Vranju već deceniju zahvaljujući upornošću  KD ,,Švrća'', na čelu sa Mićom Mladenovićem, uz nesebičnu pomoć članova društva i brojnih volontera'', istakao je Tričković na otvaranju.

On je dodao da nas briga o psima i uopšte kućnim ljubimcima, kao i druženje sa njima, čini boljim i plemenitijim ljudima. Zato će grad Vranje uvek podržati popularizaciju kinologije, rekao je on.

Ratibor Ceki, delegat KS Srbije, čestitao je jubilej Kinološkom društvu ,,Švrća'', nagalasivši da se izložba u Vranju visoko kotira na mapi kinoloških manifestacija ne samo u zemlji, već i regionu. Ove godine pored izlagača iz Srbije, na izložbi učestvuju kinolozi iz više od dvadeset zemalja Evrope, Izreala, Japana i sa Tajlanda.

U preko 100 rasa predstavljeno je 336 pasa.

Za najbolje su obezbeđeni pehari i vredne nagrade.


#   Vranje   Grad Vranje   izložba pasa   Kinološki savez Srbije   Švrća kinološko društvo   izložba ptica
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima