Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uručene godišnje nagrade talentovanim učenicima u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 21.12.2021. Južna Srbija Info

Tradicionalne godišnje nagrade talentovanim učenicima niških osnovnih i srednjih škola uručila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima čestitajući na uspehu onima koji su osvajali, pojedinačno ili ekipno, medalje na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Uručene godišnje nagrade talentovanim učenicima u Nišu

Ponosni smo na ove mlade ljude u ovolikom broju i želimo da ih bude još više. Radujemo se svakoj novoj nagradi i izdvajaćemo još više novca za talente, rekla je gradonačelnica Niša obraćajući se učenicima, njihovim roditeljima i profesorima.

Ona je poručila nagrađenima da je Kancelarija za mlade otvorena za sve njihove ideje i projekte i pozvala ih da upisuju srednje škole i fakultete u Nišu kako bi stvarali jedan bolji ambijent u svom gradu.

Učenici niških osnovnih i srednjih škola osvojili su više od 300 nagrada, a neki su osvajali više nagrada iz različitih naučnih oblasti.

Gradska većnica Marija Ranđelović rekla je da su nagrade Grada Niša podsticaj talentovanim učenicima i motivacija i za druge u obrazovnom procesu.

Dodeli nagrada prisustvovao je načelnik Školske uprave Nišavskog upravnog okruga Predrag Nešović.


#   Niš   Dragana Sotirovski   učenici   talentovani   Marija Ranđelović   godišnje nagrade
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima