Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vlasnici ne dolaze po kola

rssBookmark and Share

26.11.2010. Izvor: Južne vesti

Na depou službe “Pauk” u Nišu nalazi se petnaestak vozila koja su nekada podignuta sa ulica grada, a vlasnici nikada nisu došli po njih.

Ova vozila, od koji su neka registrovana, a neka nisu, očekuje licitacija, mada su pojedini četvorotočkaši spremni za staro gvožđe, dok su neki u odličnom stanju.

Zoran Momirović, šef ove službe u “Parking servisu” priča da su po neka vozila dolazili vlasnici, ali pošto nisu uzeli vozila, nikada se više nisu pojavili. Radnici ovog preduzeća mnogo toga neobičnog preživljavaju prilikom preuzimanja vozila, a nisu retki ni pokušaji krađe vozila i to vlasnika koji nisu platili naknadu.

- U pet ili šest navrata smo doživljavali da vlasnici automobila preskoče ogradu kaveza, sednu u auto i na silu pokušaju da izađu iz kruga preduzeća. Jedan momak je u takvoj prilici udario kolima našeg radnika. Protiv njega je podneta tiužba sudu - kaže Momirović.

Radnici ovog preduzeća prepričavaju razne anegdote tokom plaćanja naknade za odnošenje vozila, a jedna od njih je da im je jedan vozač platio 4.000 dinara kaznu, ali u apoenima od dinar i dva.


#   vozila   Parking servis
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima