Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zamena parketa u hali "Čair" pred Evropsko prvenstvo u košarci za žene

rssBookmark and Share

Niš 24.05.2019. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović i većnik za sport Branislav Kačar obišli su Sportsku halu Čair u kojoj je u toku zamena parketa u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci za žene čiji je Niš jedan od domaćina.

Zamena parketa u hali "Čair" pred Evropsko prvenstvo u košarci za žene

”Postojeći parket je star više od 8 godina. Nekoliko puta je oštećen u poplavama u hali, ali i od brojnih koncerata, sajmova i manifestacija koje su takođe nanele oštećenja, pre svega na konstrukciji ispod parketa.  Ovi radovi koštaće oko 17 miliona dinara, a Niš će dobiti uslove za održavanje vrhunskih sportskih manifestacija”, pojasnio je većnik Branislav Kačar.

Gradonačelnik Bulatović je istakao da je ovo važan projekat za niški sport, i da je to samo deo onoga što Grad čini i ulaže u  razvoj sporta.

”Zamena parketa biće završena do 10. juna kako bi sve bilo spremno za mečeve na Prvenstvu Evrope. Ovo, međutim, nije sve. Uskoro završavamo i najsavremeniju streljanu u Čairu. Do kraja juna očekujemo i građevinsku dozvolu za stadion i nastavak radova na njemu. POčeće i druga faza sređivanja terena u Rovčetu i niz drugih manjih projekata u svim delovima Niša. Velika sredstva ulažemo u sport i sportsku infrastrukturu, i mislim da sve bolji rezultati koje naši klubovi postižu to i opravdavaju”, poručio je Gradonačelnik Niša.

Komentara: 0


#   Niš   Darko Bulatović   Čair SC   Branislav Kačar   parket
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]





{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}