Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zaratili taksisti u Kuršumliji

rssBookmark and Share

Kuršumlija 09.11.2011. Autor : S.R. | Izvor: JužnaSrbija

Samostalni taksisti u Kuršumliji su ostali bez posla zbog konkurencije firme „Profi taksi" koja ima sedam vozila i koja je sa radom u Kuršumliji počela od skoro.

Samostalni taksisti u Kuršumliji tvrde da im je otvranjem firme ''Profi taksi'' ugrožena egzistenija.

Zaratili taksisti u Kuršumliji

„Profi taksi" prevozi putnike po cenama koje su znatno niže u odnosu na samostalne taksiste u ovom gradu , takođe poseduje svoju centralu kao i taksimetar u svakom vozilu što samostalni taksisti nemaju.

Samostalni taksisti u Kuršumliji uputili su žalbu inspekciji rada i ostalim nadležnim organima u Kuršumliji jer tvrde da firma ''Profi taksi'' nema saglasnost opštine za obavljanje taksi delatnosti.

U opštini Kuršumlija kažu da će razmatrati prijavu samostalnih taksista,dok će inspekcija rada kako nam je rečeno ovih dana izaći na teren i proveriti sve navode samostalnih taksista.

U firmi ''Profi Taksi''  nisu želeli da komentarišu napade njihovih kolega,iz ove firme  za ''Južnu Srbiju'' kažu da će uskoro nabaviti još vozila, jer kako ističu poslom su zadovoljni.

-Kod nas je start 30 dinara ,plus 40 dinara za svaki pređeni kilometar .Posao za sada ide dobro , a ono što je najvažnije jeste to što su mušterije koje koriste naše usluge i više nego zadovoljne.


#   Kuršumlija   Inspekcija rada
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima