Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Završena rekonstrukcija Topličine ulice u Nišu

rssBookmark and Share

Topličina ulica 29.12.2016.

Radovi u jednoj od najfrekventnijih niških ulica, Topličinoj kod Pravnog i Ekonomskog fakulteta, završeni su 20-tak dana ranije nego što je bilo predviđeno.

Završena rekonstrukcija Topličine ulice u Nišu

Radilo se i noću, po izuzetno niskim temperaturama a sve u cilju stavljanja ove ulice u funkciju. Ostaje samo doterivanje trotoara koje će biti završeno u što kraćem roku.  Na ovaj način, Topličina je posle samo nešto više od mesec dana ponovo otvorena za saobraćaj.

„Oko 18 časova privedeni su kraju radovi na izgradnji Topličine ulice, vremenski uslovi su to dozvolili i ova ulica biće puštena u saobraćaj. Trudili smo se da okončamo radove pre predviđenog roka , pre praznika koji nam predstoje jer su sada i gužve najveće“, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović prilikom večerašnjeg obilaska radova.

Radove je izvelo preduzeće ABM Putogradnja Mramor. Urađeno je ukupno 200 m dužine i 6 m širine kolovoza. Trotoari su širine od tri do 7 m. Ukupna vrednost radova, koji su realizovani preko Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2016. godinu je 11,9 miliona dinara.


#   saobraćaj   vremenski uslovi   Darko Bulatović   rekonstrukcija   Topličina ulica
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima