Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Završena sednica SG Niša: Izabrani novi v.d. direktori "Toplane" i "Gorice"

rssBookmark and Share

24.05.2016. Južna Srbija Info

Na današnjoj sednici SG Niša odbornici su izabrali, na predlog Odbora za imenovanje, novog v.d. direktora JKP "Gorica", Nenada Mišića i JKP "Toplana", Zorana Stojanovića.

Foto: NTV arhiva
Foto: NTV arhiva

Na predlog odborničke grupe Srpske napredne stranke, odbornici SG Niša, glasali su i odlučili o postavljenju aktuelnog predsednika GO Medijana Zorana Stojanovića, na mesto v.d. direktora JKP "Gradska Toplana", i Nenada Mišića, dosadašnjeg pomoćnika direktora JKP "Gorica", koga je na mesto v.d. direktora tog preduzeća, predložila odbornička grupa, Socijalističke partije Srbije u Nišu.

Dosadašnji direktor "Toplane" Slobodan Maksimović, razrešen je dužnosti, jer je protiv njega podignuta optužnica, dok je Igor Jovanić, direktor "Gorice", podneo ostavku na tu funkciju.

Odbornici opozicije, osim Branislava Jovanovića, bojkotovali su raspravu i imenovanje v.d. direktora, jer kako je istako MIlan Lapčević (DSS), "Nema svrhe raspravljati o ovoj temi, jer je samo preduzeće "Gorica" politička tvorevina i prvo treba istražiti i javno reći ko je odgovoran za katastrofalnu situaciju u tom preduzeću".


#   Milan Lapčević   Slobodan Maksimović   Igor Jovanić
@IJovanic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima