Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog grubog seksa istrčala gola na ulicu!

rssBookmark and Share

01.03.2016.

Nišlijka D.S. (54) izazvala je pravu uzbunu u Nišu, jer je gola istrčala iz jednog stana u blizini Vojne bolnice i vikala stanarima da zovu policiju.

ilustracija
ilustracija

Do nesvakidašnjeg incidenta došlo je u utorak oko tri sata ujutro, dok su ljudi spavali pa je njena vriska izazvala veliko uznemirenje Nišlija koji žive u toj stambenoj zgradi.

Intervenisala je Hitna pomoć i policija i mada je u prvi mah sve izgledalo kao pokušaj silovanja, ispostavilo se da je D.S. imala seks na dobrovoljnoj bazi, piše "Kurir".

On je bila učesnik jedne žurke koja je potrajala do kasno u noć. Oko dva sata ujutro u stanu su ostali samo D.S. i još jedan Nišlija, imali su seksualni odnos ali je on bio grub prema njoj pa se ona zabrinula da će joj nauditi.

Istrčala je iz stana i počela da doziva u pomoć. Ona je prvo tvrdila da je napadnuta a zatim je objasnila šta se u stvari desilo – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Dušan Gostović, portparol Hitne pomoći je kazao da je žena prebačena do niškog Kliničkog centra radi dijagnostike, te da nije imala vidljive povrede koje bi ukazivale na neku vrstu zlostavljanja.

Niška policija je saopštila da oni nisu imali prijavu ni silovanja niti pokušaja silovanja, ali da se preduzimaju mere i radnje radi utvrđivanja okolnosti ovog događaja, navodi "Kurir".


#   seks   policija   Hitna pomoć   Dušan Gostović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima