Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Crveni karton" i "Bolesna štenad" 19. januara u Nišu

rssBookmark and Share

08.01.2018. Saša Marković Gidra, Južna Srbija Info

Za Crveni Karton, muzički kritičari kažu da su jedni od predvodnika nove generacije srpskih bendova i trenutno je bend sa najviše nastupa na rok sceni Srbije u 2017 godini. Bolesna Štenad je bend koji postoji više od pola decenije, a sebe nazivaju jednim od vizuelno najružnijih bendova u regionu.

"Crveni karton" i "Bolesna štenad" 19. januara u Nišu

Koncertno sigurno jedan od najaktivnijih, najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, koji posle nedavne pobede na “BARF”-u i putovanjima po raznim gradovima Srbije i regiona, po drugi put dolaze u Niš, tačnije u klub “Fidbek”.

Karte u pretprodaji Vintage Shop

Cena karte: 300 rsd.

Bolesna Štenad je bend koji postoji više od pola decenije, a sebe nazivaju jednim od vizuelno najružnijih bendova u regionu. Bend je neuobičajen u svakom smislu, pa i kada je reč o biografiji – nemaju je! U svoja predstavljanja neretko ubacuju izmišljene i krajnje satirične citate, među kojima je i ''citat'' jednog od državnika iz regiona:

”Odlikuje ih nevjerovatan broj fizičkih mana i duševnih bolesti te žive u stalnom strahu da ne završe u nekom cirkusu, a sve se to naravno odražava i na njihovo stvaralaštvo. To je nekakav pokušaj nekakve umjetnosti, ne znam ni ja kako bih to nazvao... bože me... da nema riječi da opišem koliko je to odvratno...” (Filip Vujanović o Bolesnoj Štenadi u listu Slobodna Dalmacija 23.08.2017)

Bolesna Štenad i Crveni Karton // 19. jan, 23 časa, Fidbek klub

Komentara: 0


#   rok muzika   Fidbek klub   Crveni karton bend   Bolesna štenad bend
@KlubFeedback @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima