Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jelena Karleuša: Nije nemoguće da snimim duet sa Cecom i sa Brenom

rssBookmark and Share

13.11.2010. Autor: Stefan Radović

Pop Diva Jelena Karleuša šokirala je novinare u Skoplju izjavom da bi smimila duete sa Cecom Ražnatović i Lepom Brenom, iako s njima nije u dobrim odnosima.

Jelena Karleuša: Nije nemoguće da snimim duet sa Cecom i sa Brenom

Ona je u glavnom gradu Makedonije održala konferenciju za medije uoči prvog solističkog koncerta u Skoplju zakazanom za 20. novembar u hali "Boris Trajkovski".

-Moj posao nije samo da budem lepa, već da intrigiram, da uvek budem drugačija, da radim ono što možda drugi ne rade i da se bavim šou-biznisom na pravi način. Pošto smatram da je u šou-biznisu sve moguće i sve dopušteno, ne vidim da je nemoguće da snimim duet sa Cecom, Brenom i sa svakim sa kojim možda nisam u dobrim odnosima,Izjavila je JK novinarima.

Samo šest dana posle nje u istoj sali u Skoplju koncert će održati Ceca Ražnatović, pa je Jelena novinarima prokomentarisala i njeno rivalstvo sa Cecom.

- Hoće li neko nešto pitati a da ne pominje Cecu ?Ovo je za nju velika reklama, ali, 'ajde, pošto smo iz iste zemlje, da joj napravim dobar uvod i teren za njen koncert u Skoplju.Moj posao nije da manipulišem, već da nalazim načine kako da uvek budem u centru pažnje. Da nisam uvek prisutna, to automatski znači da padam jer takva je igra. Sve dok sam prisutna i sve dok manipulišem to znači da postojim jer jednom kada se nestane u ovom poslu, nestaješ zauvek.


Kako saznajemo od našeg izvora Estradna diva na nastup u Skoplju stići će avionom makedonske vlade, a obezbeđenje će biti na najvišem nivou.

Prvi put u MakedonijI, Jelena Karleusa odrzace veliki koncert pod naslovom"All about DIVA". U najvecoj Areni u Skoplju, Boris Trajkovski 20 novembra svi fanovi DIVE imace mogucnost da vide pravi spektakl. Shou koji ne treba propustiti.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima