Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kaliopi 14. decembra u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 06.11.2019. Južna Srbija Info

Kaliopi i njen bend su u okviru jesenje turneje pripremili nastup i za nišku publiku. Oduševljena uspehom prethodnog i neizmerno se radujući novom koncertu, želi da Nišlijama i ovoga puta ostavi deo svoje duše na sceni.

Kaliopi 14. decembra u Nišu

Severnomakedonska pevačica Kaliopi će još jednom podeliti svoju emociju sa Nišlijama, 14. decembra u Domu Vojske od 20 časova. Ono što publika može da očekuje od ovog vanvremenskog vokala, prepoznatljivog po svojoj moćnoj, emotivnoj i energičnoj interpretaciji je svakako veče za pamćenje.

Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

“Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali po Srbiji… Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze – kaže ona.

Cena karte je 1000 dinara.

Ulaznicu možete kupiti na blagajni Doma Vojske.


#   Niš   koncert   Dom Vojske   Republika Severna Makedonija   Kaliopi
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima