Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od februara počinje Veliki Brat

rssBookmark and Share

Vladičin Han 29.11.2010. Autor: Ljiljana Timotijević

Četvrta sezona rijaliti šoua "Veliki brat", uz novi dodatni naziv "Škola za poznate", počeće od februara 2011. godine da prikazuje na televiziji Pink, saopštila je danas produkcijska kuća "Emoušn" .

Od februara počinje Veliki Brat

Kako je najavljeno, kastinzi za učesnike novog  "Velikog brata"  biće održani tokom decembra i januara, a pravo na prijavljivanje imaju kandidati iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, telefonom, sms-om ili preko zvanične strane www.emotion.rs

-Direktno u najuži izbor kandidata ući će najzgodniji i najsmešniji momak i devojka, koji će biti odabrani glasanjem na Emoušnovom sajtu. Novina je što Veliki Brat ovog puta ljudima daje mogućnost da prijave prijatelje, kolege, članove porodice, koje bi voleli da vide u borbi za 100.000. evra,navode iz produkciske kuće. Emoušn

Kada pred Novu godinu bude proglašen pobednik trećeg serijala ružičastog rijalitija, „Farma“ će, kako saznajemo, otići na jednogodišnji odmor. Producenti šoua su po licenci dužni da posle tri prikazane sezone naprave pauzu od najmanje godinu dana.

Termin Farme u programskoj šemi Pinka popuniće,„Veliki Brat“, budući da je prvi čovek „Emoušna“ Goran Stamenković potpisao sa čelnicima televizije Pink ugovor za tri obična i dva VIP serijala, saznaajemo od našeg dobro obaveštenog izvora.

Producenti za sada vešto kriju detaljnije informacije vezane za izgled kuće Velikog brata, ali prema rečima nšeg dobro obaveštenog izvora izgled kuće VB nećebiti bitnije promenut.


#   Vladičin Han   požar   Veliki brat   Goran Stamenković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima