Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela 31. "Roštiljijada" u Leskovcu - na otvaranju nastupila Svetlana Ražnatović

rssBookmark and Share

Leskovac 24.08.2021. Južna Srbija Info

Sinoć je u centru Leskovca otvorena 31. Roštiljijada uz vatromet i koncert estradne pevačice, Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: Grad Leskovac
Foto: Grad Leskovac

Turistička organizacija Leskovac  dobila je saglasnost za organizovanje čuvene turističko gastronomske manifestacije Roštiljijade uz poštovanje svih epidemioloških mera.

U prostoru održavanja manifestacije moći će da uđu lica sa potvrdom o vakcinaciji, potvrdom o preležanom COVID-u, potvrdom o negativnom PCR testu ili sa negativnim brzim antigenskim testom.

Trideset i prvu Roštiljijadu po redu otvorio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

„Roštiljijada predstavlja leskovački brend broj jedan, ona je deo naše tradicije i istorije, i zbog toga je veoma značajno što smo ove godine uspeli da se prilagodimo novonastalim okolnostima i organizujemo 31. Roštiljijadu po redu. Zdravlje i bezbednost svih naših sugrađana i gostiju je na prvom mestu tako da smo preduzeli sve neophodne protivepidemijske mere.

Tradicija leskovačkog roštilja duga je više od dva veka, mi smo uspeli da je očuvamo i unapredimo zahvaljujući Roštiljijadi koja je za ove tri decenije postala jedna od omiljenih manifestaciju u regionu.“

"Jako mi je drago što sam među svojim Južnjacima, jer nikada nisam zaboravila odakle sam potekla. U pravu ste kada kažete da ćemo svi večeras pokazati šta je merak, jer su Leskovčani fantastična publika i verujem da ćemo zajedno napraviti spektakl. Još jednom hvala na dočeku i lepim željama."m kazala je Ražnatović nakon reči dobrodošlice domaćina.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Roštiljijada   Svetlana Ražnatović   zabava   roštilj   Turistička organizacija Leskovca   gastro turizam   Roštiljijada 21
@CvetanovicG @CRaznatovic @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima