Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Srbija u ritmu Evrope“ sledeće godine u Nišu

rssBookmark and Share

30.06.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća za obrazovanje Bojan Krstić priredili su prijem za nišku ekupu koja je prvi put učestvovala na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“ i iz Sombora, gde se ovo takmičenje odvijalo minulog vikenda, vratila se kao pobednička ekipa.

"Srbija u ritmu Evrope“ sledeće godine u Nišu

Član Gradskog veća Bojan Krstić koji je bio i član žirija na ovom takmičenju i u Sombor putovao sa takmičarima, kaže da je ovo bilo jedno posebno iskustvo i da su mlade Nišlije i Nišlijke, koje su nastupale predstavljajući Tursku i pevali na turskom jeziku, oduševili publiku i bili najbolji, i po ocenama žirija i po glasovima publike. Sanja Krstić, učesnica takmičenja, rekla je da je za sve njih velika čast bila da na ovoj manifestaciji učestvuju i predstavljaju svoj grad. Ona je istakla da se posebno raduje što su se sa prvog takmičenja vratili kao prvoplasirani.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović čestitao je deci, ali i njihovim roditeljima i još jednom zahvalio nekadašnjem ambasadoru Turske u Nišu Mustafa Kemalu Bozaju koji je predložio da deca iz Niša predstavljaju Tursku na ovom takmičenju. On se zahvalio na podršci predstavnicima medija koji su, zajedno sa roditeljima i gradom, trudili se da na najbolji mogući način predstave učešće niške dece na ovom takmičenju, zahvalio je i onima koji su sms porukama podržali Nišlije.


#   mladi   muzika   Darko Bulatović   takmičenje   Bojan Krstić   Srbija u ritmu Evrope
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima