Južna Srbija Info

Urnebesna komedija koju ne smete propustiti: „THE PARTY“ u Nišu!

rssBookmark and Share

Niš 03.03.2018. Niške vesti

Urnebesna komedija pod nazivom „THE PARTY“ naćiće se 17. marta na repertoaru niškog Narodnog pozorišta. Početak je zakazan za 20 časova a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza.

Urnebesna komedija koju ne smete propustiti: „THE PARTY“ u Nišu!

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Upravo će ona biti izvedena i pred Nišlijama koji će po simboličnoj ceni od 500 dinara moći da se lično uvere u ono o čemu pričaju svi koji su pogledali ovu hit predstavu.

Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda.

Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića a glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

video...

Komentara: 0


#   Niš   predstava   Oliver Katić   Marko Đurić   Aleksandar Marinković   komedija   Milan Jovanović Strongman
@milan_strongman @


 


[ Dodaj komentar ]