Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zamalo krvoproliće na Farmi

rssBookmark and Share

08.11.2010. Autor: Milena.R

Marjan i Stefan su jedini farmeri koji se nisu želeli ni pozdraviti sa novim "cimerom" Bokijem jer kako kažu"ne žele da budu u društvu transvestita i iz protesta će štrajkovati glađu".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Ja sa takvima nemam šta da radim.Nek radi šta hoće, ali nema šta da radi takav u mojoj blizini, nek ide u crkvu, zar ne vidi na šta liči,Urlao je na sav glas besan Marijan koji je u jdnom momentu čak pošao da izudara Bokija ali su neki od ukućana koji su bili u kuhinji uspeli da spreče krvoproliće na Farmi,jer je političar sav bez zgrabio oklagiju i krenuo ka Bokiju.

-Ružno je to što govorite jer vi mene ne poznajete,rekao je Boki 13 Marijanu.

Eva, Katarina, Jovana, Jasmina, Vendi...su oduševljene što je Boki došao jer je "kontraverzan i duhovit", dok Ekrem i ne zna šta je to "travestit", pa mu je Eva sve potanko objasnila.

Jasmina Ana je pokušala u više navrata da objasni Marijanu ko je Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13,ali je Marijan i nju oterao u pi**u materinu.

Niko od zadruge još uvek nije zvanično reagovao povodom ovog problema na Farmi,ali su kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora neki od ljudi iz organizacija obavili razgovor sa Marijanom,ali ni to nije smirilo političara koji je nastavio svojim tempom.

 


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima