Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pedijatrijski dani Srbije u Nišu: Oštar stav prema kolegama koji deluju protiv vakcinacije dece

rssBookmark and Share

07.10.2017. Južna Srbija Info

U Nišu se na Medicinskom fakultetu od 5. do 7. oktobra održavaju 48. Pedijatrijski dani Srbije.

Prof. dr Saša Živić, Foto: Južna Srbija
Prof. dr Saša Živić, Foto: Južna Srbija

Medicinski fakultet u Nišu, domaćin je stručnjacima pedijatrima ove oblasti, iz Makedonije, Crne Gore. Republike Srpske, Fedarecije Bosne i Hercegovine i Srbije.

Više od 300 eminentnih stručnjaka iz ove oblasti imaće priliku da razmeni svoja iskustava i stekne nova saznanja, korz mnogobrojna predavanja, kaže generalni sekretar Udruženja pedijatara Srbije prof. dr Saša Živić iz Niša, a sve u cilju još boljeg lečnja dece.

Vakcinacija dece

Udruženje pedijatara Srbije izdalo je saopštenje povodom evidentnog smanjenja stope vakcinacije dece u kome između ostalog kažu da "najoštrije osuđuju antivakcilnalno delovanje posebno kolega, pedijatara koji se deklarišu protiv vakcinacije, koji predstavlja profesionalni i etički prekršaj, kao i da svoje argumente podvrgnu naučnoj verifikaciji". 

Komentara: 1


#   Medicinski fakultet   Saša Živić   pedijatrija   Dani pedijatara Srbije   Udruženje pedijatara
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-)

    Petar, 02.11.2017.:
    To koliko su stručnjaci pedijatrije vidi se po tome koliko su nam zdrava deca. Oni su postali stručnjaci u biznisu,fantastično se prodaju farmaciskoj mafiji ! Da su vakcine dobre bili bi smo sve zdraviji a mi smo sve bolesniji ! Desetostruki I stostruki porasti bolesti,astma,alergije,autizam,razne auto imune bolesti,rak,dijabetes...!!!!!!!!


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima