Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Danski proizvođač radnih uniformi vrhunskog kvaliteta zapošljava 300 radnika u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 06.11.2018. Južna Srbija Info

U skladu sa pripremama za otpočinjanje proizvodnje danske kompanije „Kentaur AS” u Vranju, gradonačelnik dr Slobodan Milenković, sa saradnicima, sastao se sa izvršnim direktorima ove kompanije Mete Gordon Vallentin i Alan Voldby Hagfeldt, kao i njihovim saradnicima koji rade na projektu.

Danski proizvođač radnih uniformi vrhunskog kvaliteta zapošljava 300 radnika u Vranju

Tom prilikom, predstavnici „Kentaur AS” obavestili su gradonačelnika o kupovini imovine “TD Ljubisavljević” iz stečaja, u ulici Bunuševačka b.b. gde nameravaju, da nakon privođenja nameni ovog prostora, realizuju proizvodnju i zaposle najmanje 300 radnika.

Prema rečima investitora, „Kentaur AS“ je dobio i podršku Vlade Srbije kroz program podrške novim investicijama.

Na sastanku je bilo reči i o usaglašavanju daljih koraka sa čelnicima Vranja, a u cilju sto efikasnije realizacije proizvodnje kao što su potencijalna kupovina dodatnog zemljišta, administrativne procedure za privođenje nameni kupljenog objekta, podrške za trening program zapošljavanja novih radnika i proširenju rada režima Slobodne zone.

Sastanak je završen dogovorom za dalju i intezivnu saradnju, u obostranom interesu.

Danska kompanija bavi se izradom uniformi za ugostiteljstvo, zdravstvo i prehrambenu industriju i to od tekstila vrhunskog kvaliteta, prema nacrtu japanskih dizajnera.

Komentara: 0


#   Vranje   zapošljavanje   zdravstvo   ugostiteljstvo   uniforme   Slobodan Milenković   Slobodna zona Bunuševac Vranje   Kentaur AS Danska
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima