Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Đurđanović: Rajan er leti od Niša do Malte?

rssBookmark and Share

Niš 24.07.2016. Fly from Nis, TV Zona plus

Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović gostujući na TV Zona plus izjavio je da je u razovoru sa gradonačelnicima sa juga Srbije iskazana potreba za avio - linijom od Niša do Malte.

Đurđanović: Rajan er leti od Niša do Malte?

Đurđanović je rekao da ljudi mora da znaju da uvođenje novih linija ne zavisi od aerodroma, već od avio-kompanija i njihove tržišne procene. On kaže da je sa predstavnicima Rajan er kompanije, koji imaju bazu na Malti, bilo reči o tome da se uvede linija Niš - Malta, jer se smatra da bi ta linija mogla da bude isplativa, no da konačna odluka na avio-kompaniji.

Na Malti živi 40.000 Srba iz ovih krajeva. Oni nisu verovali, pa kažu njih ima 400.000 na Malti, a 40 hiljada Srba koji tamo radi. Ta linija bi dala rezultate. Čak su i gradonačelnici gradova na Malti su insistirali kod Rjanair-a da se uvede ova linija. Nadamo se da će u budućnosti toga biti. - rekao je Đurđanović za TV Zonu plus

Direktor aerodroma takođe je napomenuo da se oni nadaju da će već sledeće godine putnicima na niškom aerodromu moći da ponude i druge evropske destinacije poput Londona, Pariza, Geteburga, Stokholm, Solun, Atina, još nekih gradova do Nemačke, ali i mnoge druge destinacije. 

 

Komentara: 0


#   Niš   aerodrom Konstantin Veliki   Vladica Đurđanović   Rajan er   Malta
@NisAirport @Ryanair @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima