Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kako do poljoprivrednih subvencija ?

rssBookmark and Share

Aleksinac 06.04.2016. Tekst i foto Dušan Stevanović

U četvrtak, sa početkom u 17 časova, u Domu kulture u Aleksincu, biće održana tribina pod nazivom "Unapređe nje poljoprivredne proizvodnje korišćenjem postojećih resursa".

Kako do poljoprivrednih subvencija ?

Tribinu će otvoriti, zamenik predsednika opštine Čedomir Rakić, a biće prisutni i predstavnici opština Svrljig, Gadžin Han, Ražanj, kao i načelnik nišavskog, upravnog odbora okruga, Aleksandar Cvetković. Pozivi su upućeni i predstavnicima Zadružnog saveza Srbije, kao i predstavnicima Nišavskog i Topličkog okruga.

Jedna od glavnih tema biće „Subvencije u poljoprivredi 2016 godine", o kojoj će govoriti Dr Zoran Rajić, državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Skup je posvećen, pre svega, poljoprivrednim proizvođačima koji će biti u mogućnosti da u direktnom razgovoru sa predavačima saznaju o novim metodama rada u poljoprivredi – rekla nam je Danijela Novaković, predsednik Udruženja poljoprivrednih proizvođača "Ratar K" koji i organizuje ovaj značajan skup za poljoprivrednike.

Aleksinačke vesti

Komentara: 0


#   Aleksinac   Ražanj   poljoprivreda   subvencije   Svrljig   Nišavski okrug   Aleksandar Cvetković   Gadžin Han   Čedomir Rakić   Ministarstvo poljoprivrede   državni sekretar   Zoran Rajić   seminar   Ratar-K udruženje   opština Svrljig   Zadružni savez   Danijela Novaković
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima