Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sleteo prvi avion iz Stokholma

rssBookmark and Share

Niš 01.11.2017. Južna Srbija Info

Prolaskom aviona kroz vodenu zavesu svečano je uspostavljena nova avio linija kompanije "Rajan er" za Stokholm.

Foto: Aerodrom Niš
Foto: Aerodrom Niš

Prigodnoj svečanosti povodom uspostavljanja nove linije prisustvovali su Njegova Ekselencija Ambasador Kraljevine Švedske u Republici Srbiji Jan Lundin, Gradonačelnik Grada Niša Darko Bulatović i direktor aerodroma „Konstantin Veliki“ Vladica Đurđanović. Putnici će do Stokholma i nazad moći da lete utorkom i subotom.

Njegova Ekselencija Ambasador Švedske Jan Lundin istakao je koliko je značajno uspostavljanje ove avio linije radi povezivanja dva naroda i dve zemlje. „Sada Šveđani imaju priliku da putuju u Niš i da vide koliki je potencijal ovde, ne samo turistički, već i poslovni“.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović poručio je da svaka nova linija predstavlja novi prozor u svet i još jednom potvrđuje da je novac koji kao grad i država izdvajamo za niški aerodrom potpuno opravdana investicija. On je naglasio da će Grad Niš i u narednom periodu, u skladu sa svojim mogućnostima, činiti sve da još više unapredi kapacitete aerodroma „Konstantin Veliki“.

Direktor aerodroma Vladica Đurđanović ponosan je na ovako veliki broj putnika na prvom letu i naglašava da je to samo još jedan dokaz koliko je veliki značaj i potencijal niške vazdušne luke.

Inače, kompanija Rajan Er iz Niša već leti za Milano, Dizeldorf, Berlin i Bratislavu.

Komentara: 0


#   Niš   ambasador   aerodrom   Darko Bulatović   Švedska   Vladica Đurđanović   Rajan er   Jan Lundin   Stokholm
@DarkoBulatovic_ @Ryanair @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}