Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Telekom Srbija" kupio "Kopernikus"

rssBookmark and Share

Niš 05.11.2018. Fonet, RTS, Južna Srbija Info

Kompanija "Telekom Srbija" saopštila je da je zvanično postala vlasnik 100 odsto udela "Kopernikusa", drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji.

"Telekom Srbija" kupio "Kopernikus"

Tom akvizicijom "Telekom" je povećao svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto, a učešće na tržištu televizije za sedam odsto.

Od sada će korisnici "Kopernikusa" imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža "Telekom", a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala, saopštio je "Telekom".

"Kopernikus" ima više od 200 hiljada televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Planovi "Telekoma", koji predviđaju akviziciju kablovskih opeatora, usmereni su ka pozicioniranju nacionalne kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta, navodi se u saopštenju za medije.

Komentara: 0


#   Niš   Telekom Srbija   internet   TV Kopernikus
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima