Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ podelila pomoć stanovnicima najudaljenijih sela na teritoriji Prokuplja

rssBookmark and Share

Prokuplje 02.02.2020. Južna Srbija Info

Fondacija “Ana i Vlade Divac”, stanovnicima Tavrljana, Arbanaške, Trnovog Laza i Kruševice, donirala je pakete sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima. Ove pakete, dobilo je 100 meštana koji žive u tim selima.

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ podelila pomoć stanovnicima najudaljenijih sela na teritoriji Prokuplja

Predstavnik Fondacije, Uroš Delić, izjavio je da su im u ovoj akciji, veliku pomoć pružili članovi Gradskog veća Maja Bašić i Miloš Kostić.

-Čuli smo da su Tovrljane i ostala navedena sela, najudaljeniji od Prokuplja. Isto tako, saznali smo da u tim selima, najvećim delom žive staračka domaćinstva. Zato smo se opredelili da jednu od prvih ovogodišnjih akcija sprovedemo baš na teritoriji Prokuplja, po tim selima, izjavio je Delić i dodao da ovo nije prva akcija koju Fondacija “Ana i Vlade Divac” sprovodi u našem gradu.

On je istakao da će već početkom drugog polugodišta, biti raspisan konkurs za učenike završnih razreda Poljoprivredne škole “Radoš Jovanović Selja” za besplatnu dodelu poljoprivredne opreme.

Član Gradskog veća, Maja Bašić, rekla je da je ova akcija još jedan dokaz da se vodi računa i o stanovnicima najudaljenijih sela na teritoriji Prokuplja.

-Sa Fondacijom “Ana i Vlade Divac” imamo odličnu saradnju, kazala je Bašić.

Ona se u ime lokalne samouprave zahvalila Fondaciji na pomoći i dodala da veruje da će saradnja biti nastavnjena.

Komentara: 0


#   Prokuplje   selo   socijalno ugroženi   Fondacija Ana i Vlade Divac
@FondacijaDivac @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima