Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izložba oldtajmera na sajmu automobila „Auto Moto Fest 2015“

rssBookmark and Share

Niš 01.10.2015. Niške Vesti

Nastavljajući aktivnosti u okviru interesovanja i popularizacije oldtajmer kulture, vlasnici niških oldtajmera će se u subotu 3. 10. 2015. godine, sa početkom u 10h, ispred hale Čair predstaviti publici u okviru niškog auto-moto sajma pod nazivom "Auto-Moto Fest 2015".

Izložba oldtajmera na sajmu automobila „Auto Moto Fest 2015“

Istorijska vozila – oldtajmeri, sa kojima građani nemaju čestu priliku da se susretnu na ulicama, sve su popularniji i sve češće se mogu videti na izložbama u i ovom delu države.

Takva prilika bila je i nedavno održana manifestacija u Nišu, tj. izložba oldtajmera pod nazivom "OLDTAJMER SKUP NIŠ – NIŠKA BANjA 2015" , u organizaciji grupe "OLDTAJMERS" i gradskih opština Medijana i Niška Banja, 13.09.2015. godine. Ovo okupljanje bio je treći po redu skup oldtajmera, a drugi u organizaciji grupe "OLDTAJMERS" u Nišu. Održana manifestacija je dokaz da i u ovom gradu postoje ljudi koji se ne samo trude da oldtajmere sačuvaju od zaborava, već promovišu i oldtajmer kulturu grada i okoline, predstave na jedan poseban način kako se u svetu i ostalim "većim" gradovima to odavno čini.

"Auto-Moto Fest 2015" koji se od 2. do 4. oktobra ove godine organizuje u Nišu, prilika je da vlasnici oldtajmera iz ovog grada predstave svoje ljubimce po drugi put u okviru sajma, jer napominjem da smo istu priliku imali 2013. godine takođe na Auto-Moto festu, tj. Sajmu automobila i prateće opreme u Nišu, u okviru štanda naše grupe "OLDTAJMERS" u hali "Čair"’.

Najavljena je poseta nekoliko reprezentativnih oldtajmera iz Niša, koje će publika ovog puta moći da razgleda na jednodnevnoj izložbi ispred hale "Čair", u subotu 3.10.2015. godine, sa početkom u 10 ČASOVA.


#   Niš   izložba   Čair   Niška Banja   Medijana gradska opština   Sajam automobila   oldtajmeri   Auto-moto fest
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima