Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Podela paketića deci i dobre vesti za meštane Sićeva

rssBookmark and Share

Niš 04.01.2023. Južna Srbija Info

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je prilikom posete Sićevu, gde je najmlađim meštanima podelila novogodišnje paketiće, da će izgradnja puta kroz čitavo naselje i radovi na izgradnji i uređenju komunalne infrastrukture biti nastavljeni i tokom 2023. godine.

Podela paketića deci i dobre vesti za meštane Sićeva

I ove, kao i prošle godine smo karavan počeli iz Sićeva i verujem da će 2023. biti uspešnija i da ćemo biti svi zadovoljni. Sve što smo tokom prethodne godine dogovorili sa meštanima Sićeva je ispunjeno i urađeno. Završen je put do sela, kao i sekundarna vodovodna mreža, a na proleće će biti nastavljeno sa izgradnjom puta kroz celo selo. Potrudićemo se da izađemo u susret zahtevima meštana, pre svega kada je reč o izgradnji komunalne infrastrukture i da u ovoj godini završimo započete i počnemo nove projekte, rekla je gradonačelnica.

Žarko Martinović, predsednik Saveta Mesne zajednice zahvalio je gradonačelnici na podršci u organizaciji festivala Dani vina i posebno istakao značaj pomoći grada u izgradnji puta i obnovi crkve.

 
 


#   Niš   Dragana Sotirovski   Sićevo   paketići   infrastruktura
#GradonacelnicaN @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima