Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Protest meštana na Koridoru 10 kod Bele Palanke: Oštećene vodovodne instalacije

rssBookmark and Share

Bela Palanka 04.10.2016. Pirotske Vesti, Južna Srbija Info

Meštani Belog polja i Gradišta, organizovali su protekst na Koridoru 10, revoltirani popnašanjem izvođača radova na toj saobraćajnici, koji im je, kako tvrde - oštetio vodovodne instalacije!

Foto: Pirotske Vesti
Foto: Pirotske Vesti

-Bez vode smo više od mesec dana, jer su instalacije popucale usled velikog nasipa i tereta koji trpe. Obeveštavali smo nadležne međutim, za sada još uvek nema nikakvog odgovora. Ukoliko se o naš zahtev- da nam srede instalacije -budu i dalje oglušivali, blokiraćemo put ka granici sa Bugarskom-rekli su Stanko Tričković i Jovica Pavlović.

Povodom ovog protesta oglasilo se i preduzeće JP Koridori Srbije. U saopštenju se navodi da do danas uopšte nisu znali da postoji problem i da će on biti otklonjen pošto je angažovan dimitrovgradski “Komunalac”.

-Izvođač radova “Trejs” angažovao je pomenutu  dimitrovgradsku firmu, koja čće već sutra 5.oktobra početi sanaciju  kvara na instalacijama-naviodi se pored ostalog u saopštenju Koridora Srbije i k0nstatuje da će radovi biti okončani za nekoliko dana.

Meštani Gradišta se žale i na probleme sa strujom čije su instalacije takođe pod zemljom, a oštetile su ih mašine pomenutog izvođača radova na ovom “lotu”.

Komentara: 0


#   Bela Palanka   vodovod   koridor 10   Belo Polje   Komunalac JP   bez vode   Koridori Srbije   Stanko Tričković   instalacije
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima