Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šansa za 229 nezaposlenih

rssBookmark and Share

Pirot 17.04.2014. Tanjug

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Pirotu organizovaće 28. aprila u Sportskoj hali "Kej" Sajam zapošljavanja na kome će učestvovati 25 poslodavaca

Šansa za 229 nezaposlenih

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem 229 radnika, izjavila je danas na konferenciji za novinare direktorka ove ustanove Jelena Kostić.

Najtraženija zanimanja od strane poslodavaca su građevinci, radnici na preradi voća, kuvari, konobari, tekstilci i slični profili.

"Poslodavci koji su iskazali najveću potrebu za zapošljavanjem su kompanija "Tigar tajers", hladnjača "Lenada", zatim kompanija "S&V

Drilling mine services", koja radi na rekonstrukciji hotela Pirot u centru grada i druge kompanije", kazala je Kostićeva.

Direktorka Kostić je pozvala sve nezaposlene da iskoriste period do održavanja sajma i dođu do svojih savetnika u Nacionalnoj sluzbi zapošljavanja u Pirotu kako bi se podrobnije informisali o sajmu i pripremili svoje radne biografije.

Na evidenciji Nacionalne službe zapošljavanja registrovano je 13.523 nezaposlenih, na teritoriji Pirotskog okruga od čega je najviše u Pirotu 7.736 nezaposlenih, u Dimitrovgradu 1.485, u Beloj Palanci 2.411 i Babušnici 1.891 osoba.

Komentara: 0


#   Pirot   mladi   posao   Dimitrovgrad   Bela Palanka   Babušnica
@


 


[ Dodaj komentar ]