Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Delovi staza na Novom groblju neuredni

rssBookmark and Share

Niš 26.09.2021. Južna Srbija Info, Niške vesti, TV Zona plus

Gostujući u emisiji "Gradske priče" na TV Zona plus, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski najavila je da će narednih dana razgovarati sa rukovodstvom JKP „Gorice“ kako bi stanje na Novom groblju pod hitno bilo „dovedeno u red“.

Delovi staza na Novom groblju neuredni

Ona je izjavila da je nedopustivo da deonica od ulaza do kapele bude neuređena, kao da su nedopustivi puni kontejneri i neuredne staze.

“Kada vi vidite da jedna povorka u tužnim tenucima, kada ima sahranu, mora da preskače gomilice zemlje koja se iznosi i na glavne i na sporedne staze, ja to ne mogu da razumem”, izjavila je Sotirovski.

Ona je kazala da to što trenuno nije tu mašina za uklanje zemlje, ne sme da bude opravdanje, ni radnicima ni rukovdostvu preduzeća, jer ima načina da se bar lopatama očiste nanosi.

“Pitaću ih šta naredne nedelje šta su uradili sa stazom za koju sam dala nalog da se izbetonira još pre tri meseca. To je staza od ulaza do kapela gde možete nogu da slomite kad idete, a svi prozale tuda”, naglasila je Sotirovski.

Kritikujući stanje na Novom groblju, Sotirovski je rekla da će rukovodstvu „Gorice“ postaviti pitanje utroškva novca od naplate različitih usluga, od parkiranja, preko ukopa i održavanja grobnih mesta.

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   Gorica JKP   TV Zona Plus   Novo groblje
#GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima